Tuesday, 8 July 2014

Mudah Hamil ke 266[anak PERTAMA]

Pelik melihat HKcc Team update tentang KEHAMILAN? Propa? Meh kita kaji mengapa:)
*Aku memula Counting pun tak percaya. .then mula KEHAMILAN yang ke-60 kami team Hkcc mula SAMA2 secara TERBUKA mengajak pemerhati yakni kalian semua membuatkan kiraan bersama setiap KEHAMILAN yang dimaklumkan:

●Ia menunjukkan attachment diantara WAJAH HKcc bermula daripada status pembeli-pengguna-pengamal.

● Kami mewujudkan rasa senang dihati pengguna dengan tidak memaksa pembeli meneruskan pengambilan products jualan kami sekiranya tidak sesuai..walaupun ia adalah HEALING CRISIS. pembeli-pengguna-pengamal yang membuat keputusan atas diri mereka sendiri.

●Kami mewujudkan hubungan baik dengan semua peniaga products. Kami tidak meminta pengamal product lain STOP PENGAMBILAN product yang sedang digunakan sebagai IKHTIAR semata utk menjual jualan kami.

● Kami mendidik pengguna tentang TAUHID kepada ALLAH Taala bahawa products hanya IKHTIAR. .bukan products yang membuatkan ANDA HAMIL-KURUS-SIHAT. .tapi ALLAH TAALA. .Product hanya medium perantara.

■Apabila keselesaan terjadi dual hala semasa urusan pembelian sehingga service selepas jualan maka wujud pertalian UKHWAH antara WAJAH Hkcc dengan pengguna.

■ TESTIMONIAL kami sejak dari awal adalah TELUS. .

Apa buktinya?

Polisi HKcc adalah hanya PENGAMAL HKcc boleh menjadi AGENT/STOKIS utk sebaran bersama product:)

Owh, hari2 ada update tentang KEHAMILAN drpd team HKcc ya?

Nak buat camnerkan. .pengamal mendapat manfaat. .mereka sudi berkongsi berita kehamilan bersama kami Dengan IzinNya. .

Bukan SUSU KOPICINO pasaran HKcc atau mana2 product yang memberi kesihatan pada anda yer. .product ni CIPTAAN. .sifatnya FANA. .semuanya daripada ALLAH..DIA yang MENGHIDUPKAN dan MEMATIKAN..

Wallahu'alam. .

Hkcc spread♡Together

No comments:

Post a Comment